D2 winnen in Aalst
25-10-2021 | Sven Spooren

D2 gingen winnen in Aalst

Na het geslaagde Halloweenfeestje van de club op zaterdagavond, vertrok D2 zondag naar het verre Aalst. Ondanks de korte nacht zat de sfeer er goed in. Met enthousiaste kleine supporters (mét spandoek) langs het veld begonnen we onder een goede beat aan de opwarming.

De wedstrijd kwam traag op gang, maar snel werden er verschillende penalty’s gefloten. Een eerste voorsprong werd opgebouwd en kon behouden worden door de sterke 6-0 verdediging. De tegenpartij geraakte er niet gemakkelijk door. De combinatie van een stevige verdediging en sterke aanvallen zorgde ervoor dat we gingen rusten met 7-15.
Tijdens de rust werd er duidelijk afgesproken om de verdediging sterk te houden en mooi af te werken.
Zo begonnen de dames dan ook aan de tweede helft.

We pakten opnieuw goed aan, maar in aanval gingen we soms te overhaast te werk. Ook deze helft kregen we enkele penalty’s en bleef de voorsprong behouden.
De tegenpartij kwam er niet door en kreeg verschillende 2 minuten door frustraties. Het zelfvertrouwen van onze dames zat goed, waardoor we stevig bleven handballen.
Jammer genoeg was er geen 30ste goal, maar we konden de wedstrijd mooi afsluiten met 17-29.
We bedanken de superenthousiaste supporters van de familie van (tantie) Karen!