Dames

Dames Liga
06-10-2019 | Sven Spooren

Liga-ploeg naar Evergem !

Zaterdag 5 oktober was het speeldag 2 in de competitie van de Liga-ploeg. Met 9 man sterk en een beetje vertraging (Wout rijdt duidelijk graag door tunnels) gingen we naar Evergem. De match begon wat slap in zowel verdediging als aanval. Na een eerste time-out stond de verdediging steeds beter en bleef de stand lang op 9-3. De defence bleef sterk, maar in aanval geraakten we toch moeilijk voorbij de hoge 1-verdediger. Pelt ging rusten met een 14-5 achterstand. Tweede helft begonnen we zowel in aanval als in verdediging sterker dan in de eerste helft en Jolien knalde er een aantal mooie penalty’s in. Tegen het einde van de tweede helft nam ons tempo in aanval wat af en profiteerden Evergem hiervan door enkele mooie tegenaanvallen te lopen. Eindstand: 32-15.
We willen graag Lio in het bijzonder bedanken om in te vallen als keeper en de vele ballen uit het doel te houden!

Volgende week om 14.00 hr in het Dommelhof spelen we tegen Brasschaat!