D1 winnen van GBSK
03-10-2021 | Sven Spooren

Sporting dames winnen van GBSK : 24-6

Zaterdagavond nam D1 het op tegen GBSK (Groot-Bijgaarden). De dames speelden als enige Sporting-ploeg een thuismatch, maar toch konden ze rekenen op een aantal supporters.

Tijdens de eerste minuten werd er weinig gescoord. De verdediging zat goed, maar aan de overkant werden er kansen gemist. Uiteindelijk slaagden we erin om rustig een voorsprong op te bouwen. Een goede portie tegenaanvallen werd omgezet in doelpunten. Tussenstand: 12-3.

Ook in de tweede helft geraakte GBSK niet voorbij de Neerpeltse verdedigingsmuur, de tegenpartij kreeg de bal niet tegen de netten. Ondanks enkele missers bleven onze dames de tegenaanval lopen en lieten ze enkele mooie acties zien. Groot-Bijgaarden kon uiteindelijk maar 6 keer scoren, waarvan 4 penalty's. Eindstand: 24-6. Een mooie overwinning, al hebben we eigenlijk te veel kansen gemist.