Sporting verliest nipt van Bocholt na thriller : 24-25

Het was een echte topwedstrijd!Wat een publiek in Dommelhof! Geweldig!
Maar het was de tegenstander die met de punten ging lopen, op een diefje!
De wedstrijd was gedurende 60 minuten gelijk opgaand.
Bij Sporting was doelman Denert in de eerste helft verschrikkelijk goed!
Hij werd vooraan geholpen door Bartek Konitz die er in de eerste helft 7 in poeierde!
De teams waren op topniveau, de scheidsen vielen een beetje uit de toon.
Het was niet gemakkelijk om te fluiten maar als 9m fouten plots penalty's werden… Een cruciale fase in moneytime die als loopfout bestempeld werd… Het kon beter… Maar we misten zelf ook wel grote kansen die erin moesten gaan.
Een overzicht van de tussenstanden: 10’: 3-2; 20’ : 8-9 en 14-12 aan rust met een weergaloze doelman Denert als inspirator!
Tussenstanden in de 2e helft: 40’ :15-15, 50’ : 18-18 en uiteindelijk won de gelukkigere ploeg en dat was Bocholt dat in ondertal het laken naar zich toe trok: 24-25, ondanks nog 2 geredde pingels van Thijs Van Leeuwen!
Wat een beleving! Wat een supporters! Wat een wedstrijd! Proficiat aan beide teams die er een heus spektakelstuk van maakten! Reclame voor het handbal!

Sporting Pelt: Deekens,  Van Leeuwen, Denert, Vansloot 4, Vandenboer 1, Falke 4, Pronk, Tasevski, Vernooy, Kohlen 2/2, Konitz 7, Stollman, Vandebeeck L 3, Vossen 3, Spooren, Vandebeeck D.

Bocholt: Leroy, Winters 1, Wauters, Glorieux 1, Gijbels, Spooren 5, Valkenborgh, Lamers, Driesen 2, Roelants, Claessens 5, Rola 7/2, De Beule 4, Tielen, Jaeken, Ceyssens J.

SR’s: Box en Tuinstra