Na een paar weken van tornooien was het nu weer tijd om terug een echte match te spelen ,
Thuis tegen Houthalen wilden we terug gaan voor de overwinning.
In balbezit waren we snel en efficiënt terwijl Houthalen zich beperkte tot wat passen heen en weer rond de 9m lijn.
De eerste helft werd zonder enige moeite afgesloten met een 9-0 overwinning 👊🏻

De 2de helft begon zowaar nog feller voor Sporting en stond het na 5 minuten ook al weer 5-0
Houthalen kwam niet in hun spel en kon alleen kijken hoe Sporting scoorde en bleef scoren.
Eindstand 12-0.

De derde helft beloofde dus ook een overwinning ?
Echter door wat concentratieverlies werd er door Houthalen toch een aantal maal gescoord. De scoringsmachine van de eerste en tweede wedstrijd stokte een beetje, 1 door onzuiverheden in het eigen spel en 2 door de keeper van Houthalen die haar werk behoorlijk deed. Eindstand 6-2

We waren vandaag heer en meester wat ons vertrouwen moet geven voor de komende wedstrijden.