07-10-2019 |

M13 erkennen hun meerdere in Bocholt

Zaterdag 15h15, blij dat handbal binnen gespeeld wordt zodat we de eerste zure herfstdag binnen mochten supporteren.
Met Bocholt dat op bezoek kwam stond er onze dames een zeer moeilijke thuismatch te wachten.
Na de eerste minuut werd al duidelijk dat de verwachtingen ingelost zouden worden. Voor de neutrale toeschouwer een leuke 1ste time, voor de thuisploeg een ware kruistocht. 1-14, dus hopen op een betere 2de helft.

Al snel werd duidelijk dat de bezoekers het laken weer naar zich toe zouden trekken, al was het ditmaal niet zo snel als de eerste helft. Je zag dat er wat angst en onzekerheid in het spel zat en dit zagen de tegenstanders natuurlijk ook. Eindstand 1-10

De 3de helft was duidelijk beter, en Bocholt wist al dat de zege vandaag voor hun zou zijn. We moesten vandaag onze meerdere erkennen in de dames van Achilles, geen schande. Met voldoende inzet en wilskracht zullen we volgende week weer gaan voor de overwinning in en tegen Hasselt.
Eindstand 3de helft 1-11