Lidmaatschap

LIDMAATSCHAP JEUGD

Om kennis te maken met de handbalsport en het jeugdhandbal van Sporting Pelt, kan je je aanbieden op een training van de ploeg van je leeftijdscategorie. Dit doe je bij voorkeur in het begin van het seizoen. De trainingen van de diverse ploegen starten rond 15 augustus.

Iedereen heeft de kans om zich bij onze club aan te sluiten, willen je kinderen graag handballen, maar zit je financieel wat moeilijk ? Samen met het Sociaal Huis van de Gemeente Pelt zoeken we naar een mogelijke oplossing.  Meld je bij de gemeente, of contacteer de club (communicatie@sporting-pelt.be) en we helpen je graag verder ! Sporten blijft niet alleen gezond, maar integreert ook !

 

CATEGORIE LEEFTIJD LEERJAAR
Nelson's Kidsclub 3, 4 jaar Kleuters
J8-M8 (Pagadders) 5, 6, 7 jaar 1ste en 2de leerjaar
J10-M10 (Pagadders) 8, 9 jaar 3de en 4de leerjaar
J12-M12 (Welpen) 10, 11 jaar 5de, 6de leerjaar
J14-M14 (Pupillen) 12, 13 jaar 1ste, 2de secundair
J16-M16 (Miniemen) 14, 15 jaar 3de, 4de secundair
J18-M19 (Kadetten) 16, 17 jaar 5de, 6de secundair

 

Trainingen

De trainingsuren van de verschillende ploegen vind je hier terug

Aansluiten

Bestaande leden

Nieuw vanaf de aanvang van dit seizoen is de online-registratie van uzelf als lid van onze club via ons nieuwe platform. Het volstaat dus vandaag om naar de website van de Vlaamse Handbalvereniging te surfen en daar op de button “PLATFORM” te klikken om uzelf te kunnen inschrijven als lid van onze club.

Zoals u zal merken, krijgt u een inlogscherm te zien waar je jouw bestaande lidnummer kan ingeven. Bij een eerste inlogpoging, kent het systeem echter nog geen paswoord voor u en moet dit nog aangemaakt worden. Daarom druk je bij een eerste keer op ‘wachtwoord vergeten’.

Er zal u dan vervolgens een mail gestuurd worden naar het mailadres gekoppeld aan uw lidnummer. Daarna volg je gewoon de instructies vanuit deze mail en kom je vanzelf op het platform terecht waar je je gegevens binnen je profiel kan raadplegen en wijzigen waar nodig. (indien je ondertussen op een ander adres woont of een nieuw telefoonnummer hebt.) Belangrijk bij dit nazicht van je gegevens is om ervoor te zorgen dat elk veld wordt ingevuld (behalve rijksregisternummer; dit is geen vereiste).

Van zodra u uw persoonlijke gegevens in uw profiel hebt aangevuld en hierbij de club waarbij u wenst aan te sluiten hebt ingegeven in het tabblad ‘lidmaatschap’, wordt uw registratie digitaal bezorgd aan uw clubsecretaris die deze nog eerst even moet bekrachtigen. (deze krijgt uw rijksregisternummer voor alle duidelijkheid overigens niet te zien indien dit zou ingevuld zijn; enkel uw telefoonnummer, adres en dergelijke die hij als clubsecretaris kan gebruiken voor de nodige communicatie binnen de club). Nadat hij uw registratie heeft bevestigd, komt deze vervolgens op het secretariaat van de VHV terecht die u dan tenslotte als lid aansluiten bij de federatie.

Vanaf 5 dagen na deze goedkeuring mag u ook opgesteld worden op de competitiewedstrijden waaraan uw ploeg binnen de club deelneemt, mits voorleggen van uw identiteitsbewijs bij aanvang van elke wedstrijd.

Nieuwe leden

Nieuw vanaf de aanvang van dit seizoen is de online-registratie van uzelf als lid van onze club via ons nieuwe platform. Het volstaat dus vandaag om naar de website van de Vlaamse Handbalvereniging te surfen en daar op de button “PLATFORM” te klikken om uzelf te kunnen registreren.

Zoals u zal merken, werkt deze registratie op basis van een unieke code voor elk lid, namelijk uw rijksregisternummer. Zo kan er nooit twijfel over uw identiteit bestaan.

Uiteraard dient de opgave van dit nummer enkel om u te registreren en wordt deze informatie op geen enkele manier gebruikt voor andere doeleinden dan voor het vaststellen van uw identiteit en wordt deze ook niet gedeeld met derden. (zie hiervoor de privacyverklaring die u eveneens op onze website kan terugvinden).

Van zodra u uw persoonlijke gegevens in uw ‘PROFIEL’ hebt aangevuld en hierbij de club waarbij u wenst aan te sluiten hebt ingegeven via het tabblad ‘LIDMAATSCHAP’, wordt uw registratie bezorgd aan uw clubsecretaris die deze nog eerst even moet bekrachtigen. (deze krijgt uw rijksregisternummer voor alle duidelijkheid overigens niet te zien; enkel uw telefoonnummer, adres en dergelijke die hij als clubsecretaris kan gebruiken voor de nodige communicatie binnen de club). Nadat hij uw registratie heeft bevestigd, komt deze vervolgens op het secretariaat van de VHV terecht die u dan tenslotte als lid aansluiten bij de federatie.

Vanaf dat ogenblik wordt er u een lidnummer toegekend en bent u verzekerd. Vanaf 5 dagen na deze registratie mag u ook opgesteld worden op de competitiewedstrijden waaraan uw ploeg binnen de club deelneemt, mits voorleggen van uw identiteitsbewijs bij aanvang van elke wedstrijd.

Van zodra u geregistreerd bent, zal u bij een volgende inlogpoging uzelf kenbaar dienen te maken aan de hand van het VHV-lidnummer dat u werd meegedeeld vanaf het ogenblik dat uw aansluiting definitief is.