Club

 
05-10-2019 | Laurens Van Geneugden


Waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek

Onze oud-voorzitter is van ons heengegaan.

Lex was een van de eerste supporters. Hij behoorde tot de eerste vaste kern, toen nog op de speelplaats van het college. Zijn handbalhart begon toen te kloppen en is dat tot nu blijven doen. Ook al zagen we hem de laatste tijd niet meer zenuwachtig ijsberen onder langs de tribune in ons vertrouwde Dommelhof. “Den handbal” had en bleef een speciale plaats hebben in zijn hart.
Hij zorgde er in onze pioniersjaren als mecenas voor - door zijn morele, maar vooral financiële steun - dat onze 100% zuivere amateurclub naar een hoger niveau klom. Zo konden we eerst Vuk Roganovic als trainer en later Dirk Verhofstadt als eerste echte spelerstransfer aantrekken. Het maakte het mogelijk dat Sporting Neerpelt uitgroeide tot kampioenenploeg.
Later volgden dankzij de financiële steun van Lex nog vele spelers de weg naar onze club.
Ontelbaar zijn de onvergetelijk mooie herinneringen aan Lex. We zullen ze allemaal blijven koesteren in ons handbalhart.

Bedankt, Lex, zonder jou zou Handbal Pelt nooit geworden zijn tot wat het nu en al jaren is, een topclub die met veel respect wordt bekeken, een club met een hart.
Rust in vrede, beste vriend!

------------------------------------------------

De heer Alex OVERSTEYNS

Geboren te Neerpelt op 13 november 1934 en is overleden in ZOL Campus Sint-Janziekenhuis te Genk op 2 oktober 2019.

De plechtige uitvaartliturgie, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal opgedragen worden in de parochiekerk St.-Niklaas, Kerkstraat te Pelt op woensdag 9 oktober 2019 om 10.30 uur, gevolgd door de crematie.

Samenkomst en gelegenheid tot een laatste groet in de kerk vanaf 10.00 uur.
Avondwake in voornoemde kerk op dinsdag 8 oktober 2019 om 18.30 uur.

Zij die wensen kunnen Alex groeten in het uitvaartcentrum Vandebosch, Schuttersboomstraat 3, 3900 Pelt, dinsdag na de avondwake.

Rouwadres:
Kinderen Oversteyns-Moermans,
p.a. Schuttersboomstraat 3, 3900 Pelt