D1 won in Meeuwen
20-09-2023 | Sven Spooren

D1 speelden tegen Meeuwen

Meeuwen – D1

Een wedstrijd winnen tegen Meeuwen was nooit gemakkelijk, en dat was afgelopen weekend niet anders. De scheidsrechter floot en al snel stond Meeuwen enkele punten voor. De tegenpartij kon bijna elke actie omzetten in een doelpunt. In verdediging liep het niet van een leien dakje. Zowel de 6-0 als de 5-1 was niet waterdicht. Na een twintigtal minuten kwamen we op gelijke hoogte, maar een echte voorsprong nemen lukte niet. Genoeg verbeterpunten voor de tweede helft dus. Net voor de pauze stonden we een puntje voor. Ruststand: 14-15.
In de tweede helft werd er een pak minder gescoord aan beide kanten. Onze verdediging organiseerde zich beter en Meeuwen kende enkele missers. Maar ook in onze aanval mocht het scoorpercentage omhoog. Niemand zou zich gewonnen geven, dus er werd stevig aangepakt. En dat werd (terecht) bestraft met enkele kaarten, tijdstraffen en penalty’s. De zaal werd telkens rumoeriger en de wedstrijd werd er niet minder spannend op. Gelukkig lukt het ons om ons zo min mogelijk op te jagen in zulke situaties. Het werd allesbehalve een mooie wedstrijd, maar we nemen wel 2 belangrijke punten mee naar Pelt! Eindstand: 20-22.