Heren

 
21-04-2024 | Sven Spooren


Dylan Vossen stopt met handbal

Na 4 seizoenen Sporting Pelt hangt Dylan Vossen zijn handbalschoenen aan de haak. Hij zal dan 32j jong zijn maar heeft er dan 12 seizoenen BeNeleague op zitten (Lions, Hasselt, Pelt)! Dylan is een erg charismatische en flegmatieke speler. Hoewel hij het laatste seizoen door werk en blessures wat minder speeltijd kreeg, bleef hij nog altijd die slimme en technisch sterke speler in de minuten die hij kreeg! Met onnavolgbare draaiballen of verdekte onderhandse schoten verschalkte hij mening doelman. Hij had ook een aantal schijnbewegingen in zijn mars die je dacht te kennen maar toch steeds effectief waren.
Zijn vrouwtje Patricia had ook handbalbloed en als je Eden op de tribune en op het veld bezig ziet, gaan er langs de appelboom geen peren vallen. Door zijn drukke baan, zijn 2 kids (want naast Eden is hij ook papa geworden van Vince) en wat meer blessures gaat Dylan zijn aandacht op andere dingen richten.
Dylan: “ik heb hier een fantastisch mooie tijd beleefd. Ik vergeet nooit dat Sporting mij oppikte op het meest geschikte moment in mijn carriere! Ik wil ook benadrukken dat het seizoen er nog niet op zit. De belangrijkste wedstrijden van ons seizoen komen er nog aan en ik wil daar zeker mijn steentje aan bijdragen en daarna in schoonheid afscheid nemen. Ik ga voorlopig ook niet in op aanbiedingen van andere clubs, het is voor mij goed geweest. Je zal me hier volgend jaar zeker nog zien want niet alleen ikzelf maar ook Eden (bijna 4) is een echte Sportingboy aan het worden en wil komen supporteren!”
De club wil Dylan en zijn familie uitdrukkelijk danken voor de vele mooie momenten en hoopt hem nog een sportief hoogtepunt te bezorgen!