Heren

Copyright Alain Decamps
18-09-2019 | Laurens Van Geneugden


Voorbeschouwing | Sporting Pelt - Bocholt

De tribunes worden klaar gemaakt, de supporterssjaals boven gehaald, de kelen worden gesmeerd, de klappers ter hand genomen en de (spreekwoordelijke) messen zijn geslepen! Kortom: het is derby-time. Sporting Pelt ontvangt Achilles Bocholt voor de onvervalste clash van het Noorden!
Het zijn maar 2 punten maar ze zijn er zeker 4 waard! We klopten Bocholt net niet in de bekerfinale maar we hebben bewezen dat we dichterbij komen en we zijn zeker in staat Bocholt thuis het vuur aan de schenen te leggen en we gaan er alles aan doen om de 2 punten in Pelt te houden. Sporting is nog niet op volle oorlogssterkte want Tasevski heeft last van een ontstoken knie, Robin Schoenaker ondervindt nog steeds last aan de enkel en Youri Denert heeft eenzelfde probleem! Daan Versleeuwen is zoals bekend langere tijd out.
Maar niet getreurd! De andere gasten gaan voor 2 spelen! Bocholt heeft wellicht in de breedte het sterkste team maar onze verdediging is stevig en onze weerbaarheid nog veel meer! Bocholt verloor vorige week verrassend thuis 2 punten tegen Bevo en staat daardoor na 3 speeldagen op gelijke hoogte met onze rood-witten. Overbodig om te zeggen dat Bocholt gemotiveerd aan de start zal komen. Maar we kijken er ook naar uit hoe onze nieuwelingen zo’n eerste derby gaan verteren.
In alle geval moeten onze supporters zeker van de partij zijn!!! Kom ons massaal steunen, we maken er een Pelts feestje van.

Zaterdag 21/9 in sporthal Dommelhof:
18u15 Sporting Pelt 2 – Atomix 2 (Liga 1)
20u30 Sporting Pelt 1 – Bocholt 1 (BeNe-League)