Jeugd

J12
22-12-2019 | Sven Spooren


Eindejaarsactiviteit M13/J12

Het jaar in stijl afsluiten. Dat had de trainersstaf van de J12/M13 begrepen als "steil" afsluiten. Immers, het klankenbos was door hen deels omgetoverd in een kracht- en uithoudingsparcours. Of kort samengevat, de Sporting Kerst Run 2019.

Linten en touwen waren gespannen, de plaatselijke bandencentrale raakte er een deel van hun overstock kwijt en vrijwilligers werden ingeschakeld om 'binnenwegjes' te sanctioneren.

De jongens en meisjes gingen voluit. Geen plezantere manier om de laatste training van het jaar af te werken.

Na een verkwikkende douche konden verloren gegane calorieën terug opgedaan worden. Een mobiele frituur stond klaar om hen hierbij te helpen. Het energiepeil stond dus vrij snel weer op normale waarden, iedereen dus klaar voor de kerstbingo.

Schitterende prijzen lagen te wachten op de winnaars van een vol rijtje, dan wel een volle kaart. De spanning was te snijden en de zenuwen stonden zo gespannen als de boog van Winnetou. De ontladingen bij elke winst waren een lust voor het oor. #tuuuuuut

Eens de prijzen verdeeld werd het tijd om de kelen te smeren om de eerste ploeg aan te moedigen.

En of dat lukte! Sporting maakte brandhout van euh… Houten. De knappe combinaties, de nog mooiere goals en het échte bikkel-werk werden gesmaakt door de jongens en ouders die voor de gelegenheid in Sporting-rood waren uitgedost.

Nog enkele jaren geduld... dan maken wij Sporting en de trouwe supporters fier.


Fijne feesten iedereen en alvast een sportief en gezond 2020 gewenst.

Ho ho ho...