Jeugd

M19
23-01-2019 |

M19 op bezoek in Bilzen!

Zaterdagavond speelde de M19 de eerste uitwedstrijd van het jaar in Bilzen. De massale opkomst gaf goede moed om er stevig tegenaan te gaan. Tijdens de opwarming raakte Lio jammer genoeg geblesseerd en moest ze de wedstrijd volgen van op de bank. De dames begon goed aan de wedstrijd en na 15 minuten stonden ze 0-9 voor. Na een time-out scoorde Bilzen ook enkele doelpunten. De tweede helft ging Sporting verder op hun elan en zo eindigde deze wedstrijd op een mooie scoren van 12-31. De trainer was tevreden met het goede resultaat.

Deze wedstrijd was ook de laatste van het seizoen voor Lene Schuurmans. Onze 'Black Arrow' vliegt voor een half jaar uit naar Canada, waar ze ervaring gaat opdoen op internationaal niveau. We wensen haar een onvergetelijke reis toe en kijken al uit naar haar terugkomst volgend seizoen! Veel plezier en succes, Lene!

Volgend weekend speelt de M19 een inhaalwedstrijd, wederom tegen Bilzen. Afspraak volgende zaterdag 26 januari om 16.45 uur in de College 'Hummel' Arena. Supporters op post!